Sarja: harjoitusottelu
Aika: 8.4.2018 klo 13:00
Paikka: Pirkkahalli
Tulos: 2—2 (0—1)

FC Espoo kohtasi tutun harjoitusvastustajan, TPV:n, joka pelaa tätä nykyä Ykkösessä. Tuskin FC Espoo oli havainnut pelin alkaneen, kun TPV ryntäsi täysin voimin Espoon linjan taakse. Keskitystä laidalta seurasi kaksi loistopaikkaa, joita TPV ei kuitenkaan realisoinut maaliksi. Espookin sai juonen päästä kiinni, ja hyökkäykset alkoivat velloa kentän päästä päähän. 9. minuutilla Sara Jaatinen antoi Aurora Trobergille täydellisen syötön boksiin. Troberg ei jättänyt tilaisuutta käyttämättä vaan sijoitti johtolukemat 0—1.

TPV alkoi saada hallintaa ja tuotti sarjan vaarallisia vetoja. Näistä yksi osui riman alareunaan ja siitä maaliviivaan. Puoliajan viimeiset viisi minuuttia olivat puolestaan Espoon painostusta. Jaatisen veto osui TPV:n maalin yläriman alareunaan — ja siitä maaliviivaan.

Jos TPV hukkasi tilanteensa ensimmäisellä puoliajalla, toisen puoliajan aluksi se taikoi kaksi maalia viattoman oloisista tilanteista, vaikka FC Espoon puolustus oli runsaslukuisena paikalla. Tilanne 50. minuutilla 2—1.

71. minuutilla Troberg juoksi TPV:n puolustuksen ohi ja taakse ja veti pallon matalana tolpalle. Pallo pomppi maalivahdin ja Minna Pulkkisen kautta Iida Pesoselle, joka siirsi pallon maaliviivan yli. Tilanne tasan 2—2. Puoliajan lopun tilanteet vaihtelivat. FC Espoo oli hieman niskan päällä mutta lisämaaleja ei nähty.