Sarja: Kakkonen
Aika: 20.8.2019 klo 19:30
Paikka: Ala-Malmin nurmi
Tulos: 3—0 (1—0)

FC Espoo hallitsi suvereenisti ensimmäiset 20 minuuttia pelistä. Vain FC Viikinkien maalivahdin huippupelastukset pitivät kotijoukkueen maalin puhtaana. Siiri Perälä pääsi lähimmäksi maalintekoa 16. minuutilla, mutta veto osui tolppaan.

Viikkaritkin näyttivät vaarallisuuttaan tekemällä 20. minuutilla maalin, mutta se hylättiin paitsion takia. 22. minuutilla viikinkihyökkääjä lähti läpiajoon. Espoon toppari ajoi hyökkääjän kiinni ja otti pallon pois. Valitettavasti syöttö maalivahdille epäonnistui, ja hyökkääjä kiri pallon kiinni ja sijoitti kotijoukkueen 1—0-johtomaalin.

FC Espoo jatkoi vahvempana osapuolena, mutta keskityksille ei löytynyt jatkajaa maalin edessä ja vedot menivät hieman ohi maalin. 31. minuutilla viikinkimaalivahti epäonnistui avauksessa mutta paikkasi hyvin, eikä FC Espoo kyennyt käyttämään tilaisuutta hyväksi. Jakson loppuminuuteilla Espoon hyökkäyspeli kävi väkinäiseksi, ja tuloksena oli vain sarja epäonnistuneita vetoja.

Toisella puoliajalla FC Espoo jatkoi painostusta mutta yhtä tuloksettomasti. 63. minuutilla Espoon puolustukselle tapahtui toisinto ensimmäisen puoliajan hassista, ja Viikingit teki 2—0-maalin. 68. minuutilla korkea pomppupallo laskeutui Espoon puolustuslinjan eteen. Viikinkihyökkääjä ajoitti potkunsa mainiosti ja roikutti pallon maalivahdin taakse maaliin. Näin kotijoukkueen johto oli jo 3—0.

FC Espoo jatkoi hyökkäyksien vyörytystä mutta alkoi sortua järjestelmälliseen yksinyritteliäisyyteen, ja veto toisensa jälkeen pysähtyi puolustukseen. Lähimmäksi maalintekoa pääsi Jasmin Häggman, joka puski 85. minuutilla kulmapotkun hieman yli maalin.