Sarja: Suomen Cup
Aika: 21.9.2019 klo 14:00
Paikka: Leppävaaran tekonurmi 1
Tulos: 5—0 (4—0)

Suomen Cupin kolmannen kierroksen vastustajaksi saapui Kälviän Tarmo. Ensimmäinen puoliaika oli täyttä kotijoukkueen hallintaa. Kolmannella minuutilla Tarmon puolustaja katkaisi Suvi Savolaisen vedon puolittain. Pallo jatkoi matkaansa Taru Ylä-Peräisen juoksulinjalle. Tämä keskitti sen maalin eteen Isa Haapakoskelle, joka teki 1—0-osuman. Muutama minuutti myöhemmin Savolainen sai Pauliina Niveriltä sivurajaheiton. Savolainen purjehti Tarmon puolustuksen läpi ja veti läheltä 2—0-johtomaalin.

Maalintekotilaisuuksia syntyi FC Espoolle liukuhihnalta, mutta uskomattomasti Tarmon maalivahti oli aina pallon tiellä aina puoliajan loppuminuuteille, jolloin Savolainen vapautti Sara Jaatisen läpiajoon, eikä Jaatinen erehtynyt. Heti perään Nicole Flink riisti pallon ja tarjosi sen Savolaiselle läpijuoksuun. Savolainen sijoitti taukonumeroiksi 4—0.

Toinen puoliaika alkoi tasaisemmissa merkeissä, mutta Tarmo ei saanut luotua maalipaikkoja. Sen sijaan 69. minuutilla FC Espoo nosti maalisaldonsa viiteen, kun Niveri tarjosi Tarmon päätyrajalta matalan syötön rangaistuspilkulle ja Siiri Hurme sijoitti ykkösellä tolpan juureen. Näin FC Espoo jatkaa 5—0-tuloksella Suomen Cupin neljännelle kierrokselle.