Sarja: Kakkonen
Aika: 16.6.2019 klo 19:00
Paikka: Pihlajamäen tekonurmi
Tulos: 0—5 (0—1)

FC Espoo oli vaarallisempi osapuoli heti pelin alusta lähtien. Avausmaali oli lähellä 8. minuutilla, kun Sara Jaatinen syötti Eveliina Karaslahdelle ja tämän veto näytti kaartavan vastustamattomasti maaliin. Mutta PK-35:n maalivahdilta nähtiin paraatitorjunta, ja tilanteesta saatiin vain kulmapotku. Pari minuuttia myöhemmin Tiina Krooks avasi pitkällä paineen alta. Pallo pomppasi keskiympyrässä. Jaatinen kaappasi pallon haltuun ja tarjosi Karaslahdelle juoksuun. Tällä kertaa maalivahti oli voimaton Karaslahden vedon edessä, ja pallo painui vasempaan alanurkkaan. FC Espoo jatkoi hallintaa ja pääsi muutaman kerran tekopaikoille, mutta avausmaali jäi ensimmäisen puoliajan ainoaksi.

Toinen puoliaika tuotti paremmin tulosta. Jo 48. minuutilla Jasmin Häggman syötti Jaatiselle rangaistusalueelle. Jaatinen sai kääntyä rauhassa ja kuljettaa pallon lähemmäs maalia, ennen kuin hän sijoitti sen tarkasti oikeaan alakulmaan. Tilanne 0—2.

Espoo sai vielä muutaman lupaavan paikan, ennen kuin 77. minuutilla Vilma Silvennoinen syötti Siiri Perälälle. Perälää ahdisti kaksi PK:n puolustajaa, mutta hän pystyi silti sijoittamaan pallon oikeaan alanurkkaan. Tilanne 0—3. PK-35:n vastapeli oli tuloksetonta. Sen sijaan FC Espoo kaunisteli vielä numeroita. 85. minuutilla Taru Ylä-Peräinen ajoi maalille pieneen kulmaan. Maalivahti torjui vedon, mutta Sani Isokivijärvi sai sijoittaa lähietäisyydeltä 0—4-johtomaalin. 90. minuutilla Perälä purjehti keskialueen halki. Komea veto pamahti ylärimaan. Ylä-Peräinen oli kimmokkeessa ensimmäisenä ja sijoitti 0—5-maalin. Tämä jäi lopputulokseksi.