Sarja: Kolmonen
Aika: 19.6.2019 klo 20:15
Paikka: Säterinniityn tekonurmi
Tulos: 5—0 (3—0)

Kolmosen kotiottelu KP-75/InterMilloja vastaan pelattiin aurinkoisessa säässä Säterinniityn hyväkuntoisella tekonurmella. Ottelun alku oli tasaista peliä ja hyökkäykset vyöryivät kumpaankin suuntaan. Vähitellen kotijoukkue sai koko ajan paremmin pelin juonesta kiinni, ja painopiste siirtyi enemmän ja enemmän vierasjoukkueen kenttäpuoliskolle. 26 minuutin jälkeen tulikin helpottava osuma kulmapotkun jälkitilanteesta Vilma Nummilan toimesta. Kun maalihanat oli saatu auki, kaunisteli Maria Merkel kahdella hienolla osumallaan taukotilanteeksi 3—0 kotijoukkueelle 34. ja 38. minuutin kohdalla.

Ottelu jatkui samoissa merkeissä toisellakin puoliajalla, ja KP-75:n ainoat maalipaikat syntyivät vastaiskuista pallonriistojen jälkeen, mutta maalivahti Suvi Vuori piti maalin puhtaan hienoilla torjunnoilla ja oikea-aikaisilla väliintuloilla. Myös vastustajan maalivahti oli loistavassa vireessä ja venyi moniin upeisiin torjuntoihin koko ottelun aikana. Ilman häntä lukemat olisivat voineet olla todella rumat, sillä sen verran paljon maalipaikkoja pystyttiin pelissä luomaan. Näistä tilanteista maalintekoon pystyivät vielä Katja Niittysalo (4—0, 63') ja Nicole Flink (5—0, 66'). Varsinkin Merkelille ja Niittysalolle syntyi ottelussa useampikin paikka, mutta enempiin osumiin ei päästy, kiitos vastustajan maalivahdin.

Ottelussa oli jälleen apuna kolme pelaajaa B-tytöistä: Erika Koistinen, Aino Salmi ja Lea Anttila-Carlsson. Heidän esityksensä kentällä olivat todella mainioita. Toivotaan, että heitä nähdään jatkossakin mukana näissä peleissä!